Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 200 hotell att välja mellan i Bryssel. Prisgaranti!

Sea Grill

Inte helt oväntat, med tanke på namnet, serveras här fisk och skaldjur av olika slag. Menyn varierar beroende på dagens fångst, men räkna alltid med att det är mycket hög klass på maten. Det är dock inte bara maten som är bra här utan även vinutbudet.

Sea Grill har två stjärnor i Guide Michelin och det syns även på notan. En lunch kostar ca €65 och en middag kan kosta från €110 till €190 per person - om man inte räknar med drycken. Har du råd, så prova gärna avsmakningsmenyn med 5 eller 8 rätter (med matchande viner).

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Rita Eberle-Wessner

Foto: ~Nomad~

Foto: Luc Valencia

Fotograf: Alina Zienowicz, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Prisnivån är likvärdig med den i Sverige, så räkna med att en middag kan kosta 200-300 kr även på en lite enklare restaurang.

Restauranger har ofta öppet till efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, förekommer sällan.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!