Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 200 hotell att välja mellan i Bryssel. Prisgaranti!

Om reseguiden

Reseguiden är inte komplett, utan ska främst ses som en källa för information och inspiration för alla som är intresserade av att besöka Bryssel.

Vi jobbar på att bli bättre

Sidan är under fortfarande under utveckling, vilket innebär att vi kommer lägga till mer information med tiden. Vår målsättning är att göra den bästa svenskspråkiga reseguiden till Bryssel, och förhoppningsvis kan vi lyckas med det under året!

Vi reserverar oss för felaktigheter och prisförändringar, men vi gör samtidigt vårt bästa för att hålla sajten uppdaterad och att snabbt rätta fel som kommer till vår kännedom.

Dela med dig av dina tips

Har du ett eget tips om Bryssel som du vill dela med dig av? Längst till vänster på alla sidor finns en länk, "Ställ frågor och lämna feedback". Klicka på den, fyll i din e-postadress och ditt tips så skickas det till oss!

Du kan även fråga oss om Bryssel. Vi kan tvyärr inte svara på allt, men vi lovar att göra vårt bästa för att svara på era frågor (även om det kan ta lite tid ibland).

Det går bra att kontakta oss per e-post också, hör i så fall av dig till kontakt@aciesinteractive.com.

Kort om oss

Den här sajten drivs av ett par personer med stort intresse av resor. Till vardags jobbar vi med att ta fram och driva ett antal webbplatser, så att göra den här reseguiden var inget stort steg.

Läs mer om oss på vår hemsida. Vi har fler reseguider på gång, du hittar mer information om dem på vår sida med länkvänner.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!