Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 200 hotell att välja mellan i Bryssel. Prisgaranti!

Chez Leon

Restaurang Chez Leon ligger på Rue des Bouchers 18, det vill säga väldigt centralt i Bryssel, och har en matsedel som passar de flesta plånböcker. Vi talar om en av de allra mest populära restaurangerna i Bryssels citykärna.

Hit går man om man vill äta gigantiska portioner med musslor och den berömda pommes frites som har blivit en nationalsymbol för hela Belgien. Det är billigt, familjärt och opretentiöst på Chez Leon. Det fina i kråksången är att alla barn äter gratis här, oavsett hur mycket musslor och pommes frites de stoppar i sig.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: samous

Foto: SodoKu

Fotograf: Alina Zienowicz, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Prisnivån är likvärdig med den i Sverige, så räkna med att en middag kan kosta 200-300 kr även på en lite enklare restaurang.

Restauranger har ofta öppet till efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, förekommer sällan.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!