Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 200 hotell att välja mellan i Bryssel. Prisgaranti!

Belgian Comic Strip Center

Belgien är känt för sina tecknade serier såsom Tintin och Lucky Luke. Här finns, förutom olika tillfälliga utställningar, en permanent utställning där man kan följa seriernas utveckling genom tiden. Bokhandeln har ett stort utbud av serietidningar, böcker och magasin till salu, och det finns även en lokal där du mot en mindre avgift fritt får bläddra i, och läsa, ett stort urval av serietidningar på ett flertal språk.

Entréavgiften till utställningarna är ca €7 för vuxna, och något mindre för barn och ungdomar. Det går att få en guidad tur i museet, men det måste bokas senast två veckor i förväg.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: OLEGARIO

Foto: Hans Sterkendries

Fotograf: Alina Zienowicz, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Ta det försiktigt – några turisttips

Bryssel är en relativt lugn och säker stad. Brottslighet är inget större problem, men du bör givetvis ta det försiktigt och vara uppmärksam på ficktjuvar i större folksamlingar. Var försiktig med värdesaker och undvik att vara ute ensam när det är mörkt.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!