Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 200 hotell att välja mellan i Bryssel. Prisgaranti!

Be Manos

*****

Be ManosLyxigt hotell som erbjuder det mesta, inklusive spa- och skönhetsbehandlingar. Vill man bo riktigt skönt (och priset har mindre betydelse) så är det här ett givet val! Härliga och stora rum, bra service och en utmärkt frukostbuffé är bara några kännetecken. Hotellet rankas bland de allra bästa i Bryssel enligt Tripadvisor.com (och är ett av de 65 mest lyxiga och trendiga hotellen i världen av Condé Nast). Läget är också bra, med många trendiga butiker i närheten, och ca 20 minuters promenad till Grand Place.

Frukost ingår normalt ej i priset.

Pris från ca 1420 kr per natt och rum, med lägsta pris-garanti.

Boka och läs mer på Hotels.com

Karta – hitta hit

Innan du bokar

Vi rekommenderar centralt boende. Även om kollektivtrafiken fungerar bra är det vara skönt att slippa lägga tid och energi på transporter in till stadskärnan där folklivet, restaurangerna och det mesta av shoppingen finns.

Kontrollera om frukost ingår i priset. Även om vi anger att det ingår kan det finnas kampanjpriser som inte inkluderar frukost! Äter du hellre frukost ute är det dock sällan svårt att hitta bra och prisvärda caféer.

Läs genom vilka villkor som gäller för bokning och avbokning. Normalt betalar du med kreditkort direkt vid bokning. Avbokar du i tid (hur sent du kan avboka varierar mellan hotellen, men är ofta 24, 48 eller 72 timmar före ankomst) återbetalas pengarna.

Om Hotels.se

Hotels.se är en ledande leverantör av hotellrum över hela världen, och de erbjuder bokning både hos enstaka hotell och större hotellkedjor. Svenskspråkig kundtjänst finns tillgänglig i de fall du behöver extra hjälp.

Vi har själva använt Hotels.se vid ett flertal tillfällen och har alltid varit nöjda med resultatet. Det finns förstås fler sajter du kan boka hotell på, men Hotels.se är vår favorit och den vi alltid kan rekommendera!


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!